LOCURI DE PESCUIT DIN MEHEDINTI

Atunci cand eram pescar incepator, adica acum multi, multi ani, mi-as fi dorit sa stiu pe unde sunt locurile de pescuit din judet, fara a fi nevoie sa explorez pe cont propriu tot malul Dunarii. Recunosc ca mai aflam diverse informatii despre unele locuri unde nu fusesem niciodata, insa in general erau destul de vagi, si pana la urma a trebuit sa le explorez personal. Am facut fotografii in locurile respective si m-am apucat sa creez o harta cu aceste locuri, in ideea de a ajuta si alti pescari sa le descopere, fara efort.

Frontiera de apa a judetului Mehedinti, respectiv Dunarea, se intinde de la kilometrul fluvial 817,2 pana la kilometrul fluvial 1011. Cel din urma este amplasat dincolo de localitatea Svinita, la limita judetelor Mehedinti si Caras - Severin. In total sunt 193,8 km numai buni pentru pescuit! Mai jos puteti vedea harta judetului Mehedinti, pe care sunt marcate cu buline rosii cateva locuri de pescuit, pe care le-am vizitat personal. Evident ca locurile bune sunt mult mai multe, dar pe moment nu avem fotografii chiar din toate locatiile. Asa ca, daca locuiti intr-o zona unde se poate pescui sau ajungeti cumva intr-un astfel de loc si dispuneti de un aparat foto, va rog sa faceti cateva poze sau chiar filme si sa mi le trimiteti, impreuna cu explicatiile de rigoare. Adresa noastra de e-mail o gasiti in josul paginii. Daca doriti sa vedeti imagini din satelit ale judetului nostru, e suficient sa apasati pe link-ul google maps de aici. Iar in cazul ca doriti sa vedeti si alte locuri de pescuit din Caras-Severin (vecinii nostri din amonte) atunci dati click pe acest link.

Deasupra de harta veti gasi o lista cu imagini din locurile marcate pe harta, locuri numerotate incepand de la stanga la dreapta. Dupa cum puteti observa, pe harta numerotarea s-a facut din 10 in 10 (pe langa buline),ca sa va puteti face rapid o idee despre amplasarea locurilor respective.

img 01
img 02
img 03
img 04
img 05
img 06
img 07
img 08
img 09
img 10
img 11
img 12
img 13
img 14
img 15
img 16
img 17
img 18
img 19
img 20
img 21
img 22
img 23
img 24
img 25
img 26
img 27
img 28
img 29
img 30
img 31
img 32
img 33
img 34
img 35
img 36
img 37
harta

Articole video legate de acest subiect :

  1. ------
solunar
cotele apelor Dunarii Tabele anuale cu speciile de pesti si sansele la pescuit fazele Lunii img

CELE MAI VIZIONATE ARTICOLE SI FILME